Karštieji patiekalai

Kiauliena

KIAULIENOS IŠPJOVA SU ŠALTAI RŪKYTOS KIAULIENOS ŠONINE IR BARAVYKŲ PADAŽU

1. Kiaulienos išpjova su šaltai rūkyta kiaulienos šonine ir baravykų padažu.

VIKINGŲ KEPSNYS

2. „Vikingų” kepsnys: kiaulienos sprandinė, fetos sūris, krapai, marinatas.

KEPSNYS "MEKSIKIETIŠKAI": KIAULIENOS SPRANDINĖ, SALDŽIOJI PAPRIKA, PORAI, POMIDORAI, SŪRIS, PRIESKONIAI

3. Kepsnys „Meksikietiškai”:  kiaulienos sprandinė, saldžioji paprika, porai, pomidorai, sūris, prieskoniai.

KIAULIENOS SPRANDINĖS PRANCŪZIŠKAS KEPSNYS

4.”Prancūziškas” kepsnys: kiaulienos sprandinė, marinuoti agurkai, morkos, svogūnai, česnakas, fermentinis sūris, majonezas, grietinė, prieskoniai.

KIAULIENOS STEIKAS SU KEPTAIS POMIDORAIS

5. Kiaulienos steikas su keptais pomidorais: kiaulienos sprandinė, kepti pomidorai, migdolų riešutai, rozmarinas, svogūnai, agurkai, petražolės, čiobreliai.

KIAULIENOS KEPSNYS "BALADO"

6. „BALADO”:  kiaulienos nugarinė su padažu (paprika, pomidorai, česnakai, svogūnai, texikano).

KIAULIENOS KEPSNYS ĮDARYTAS ŠALTO RŪKYMO ŠONINE

7. Kepsnys įdarytas šalto rūkymo kiaulienos šonine: kiaulienos nugarinė, šalto rūkymo kiaulienos šoninė, svogūnai, baravykų padažas.

KIAULIENOS KEPSNYS GARDUSIS

8. Kepsnys „Gardusis”: kiaulienos nugarinė, sūris mocarelo, pomidorai, panemunės sūris, migdolai, svogūnai.

KIAULIENOS IŠPJOVA SU PISTACIJŲ RIEŠUTAIS IR SAULĖJE DŽIOVINTŲ POMIDORŲ PADAŽU

9. Kiaulienos išpjova su pistacijų riešutais ir saulėje džiovintų pomidorų padažu.

KIAULIENOS KEPSNYS SU KRIAUŠĖMIS IR MEDUMI

10. Kiaulienos kepsnys su kriaušėmis ir medumi: kiaulienos išpjova, kriaušės, medus, alus, svogūnai.

Jautiena

JAUTIENOS KEPSNYS SU KRIAUŠĖMIS IR MEDUMI

1. Kepsnys su kriaušėmis ir medumi: jautienos išpjova, kriaušės, medus, alus, svogūnai.

MUŠTINIAI SU KIVI

2. Muštiniai su kivi: jautienos išpjova, kivi, padažas.

Vištiena

VIŠTIENOS KEPSNYS SU PLUTELE

1. Kepsnys su plutele: vištienos file, ananasai, persikai arba pievagrybiai, fermentinis sūris.

VIŠTIENOS KEPSNYS "SAVOJA"

2. „SAVOJA”: vištienos krūtinėlė, šviežios daržovės, pomidorų – alyvuogių padažas.

VIŠTIENOS KEPSNYS DUETAS

3. Kepsnys „DUETAS”: vištienos file įdaryta karšto rūkymo kiaulienos šonine su baravykų padažu.

VIŠTIENOS KEPSNYS BOHEMA

4. Kepsnys „BOHEMA”: vištienos file, grietinės – česnako padažas.

VIŠTIENOS FILE ĮDARYTA PAPRIKA, ŽALUMA IR FERMENTINIU SŪRIU

5. Vištienos file įdaryta paprika, žaluma ir fermentiniu sūriu.

VIŠTIENOS FILE ĮDARYTA ŠPINATAIS IR FERMENTINIU SŪRIU

6. Vištienos file įdaryta špinatais ir fermentiniu sūriu.

VIŠTIENOS KEPSNYS ĮDARYTAS ŠPINATAIS IR SAULĖJE DŽIOVINTAIS POMIDORAIS

7. Vištienos file įdaryta špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais.

VIŠTIENA SU GRYBAIS ŠITAKE

8. Vištiena su grybais šitake: vištienos file, grybai šitake, pievagrybiai, saulėje džiovinti pomidorai, sezamo sėklos, česnakinis sviestas.

VIŠTIENOS KEPSNYS ĮDARYTAS SŪRIAIS RICCOTA IR PARMEZANU

9. Vištiena įdaryta sūriais riccota ir parmezanu: vitienos file, sūris riccota, parmezano sūris, saulėje džiovinti pomidorai, petražolės, bazilikas, rozmarinas.

VIŠTIENOS SUKTINUKAS ĮDARYTAS FILADELFIJOS SŪRIU IR ŠPINATAIS

10. Vištienos suktinukas įdarytas filadelfijos sūriu ir špinatais: vištienos file, filadelfijos sūris, špinatai, parmezano sūris kiaušiniai, kečupas.

Kalakutiena

KALAKUTIENOS KEPSNYS VYNUOGIŲ, SVOGŪNŲ, IR RAUDONO VYNO PADAŽE

1. Kepsnys vynuogių padaže: kalakutienos file, tamsios vynuogės, svogūnai, raudonas vynas.

KALAKUTIENOS KEPSNYS ĮDARYTAS RAZINOMIS, GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS, SVIESTU

2. Kepsnys įdarytas razinomis, graikiniais riešutais, sviestu.

KALAKUTIENOS KEPSNYS ĮDARYTAS DŽIOVINTOMIS SLYVOMIS, SVOGŪNAIS, ČESNAKAIS, GARSTYČIOMIS, KIAUŠINIAIS, ŽALUMYNAIS, RAUDONU VYNU

3. Kepsnys įdarytas džiovintomis slyvomis, svogūnais, česnakais, garstyčiomis, kiaušiniais, žalumynais, raudonas vynas.

KALAKUTIENOS KEPSNYS SU MORKOMIS, CUKINIJOMIS, SALIERAIS, SVOGŪNAIS IR KMYNAIS

4. Kepsnys su morkomis, cukinijomis, salierais, svogūnais, svogūnais, kmynais.

KALAKUTIENOS KEPSNYS ĮDARYTAS SŪRIU MOCARELA, APELSINAIS, CITRINOMIS IR ŽALUMA

5. Kepsnys įdarytas mocarelos sūriu, apelsinais, citrinomis, žaluma.

Žuvis

LYDEKA SU ŠPARAGINĖMIS PUPELĖMIS

1. Lydeka su šparaginėmis pupelėmis: lydeka, šparaginės pupelės, grūdėtosios garstyčios, medus, vyno actas, sviestas.

LYDEKA PRANCŪZIŠKAI. LYDEKA, POMIDORAI, SVOGŪNAI, MORKOS, SŪRIS, MEDUS, GARSTYČIOS, MAJONEZAS, GRIETINĖ

2. Lydeka „PRANCŪZIŠKAI”: lydeka, pomidorai, svogūnai, morkos, sūris, medus, garstyčios, majonezas, grietinė

LYDEKA PANIRUOTA PANKO GRŪSTAIS DŽIUVĖSIAIS SU TOTORIŠKU PADAŽU

3. Lydeka paniruota panko grūstais džiuvėsiais su Totorišku padažu

ŽVEJŲ DŽIAUGSMAS, SKORPIJONŽUVĖ UŽKEPTA PIEVAGRYBIAIS, MORKOMIS, SVOGŪNAIS IR FERMENTINIU SŪRIU

4. „ŽVEJŲ DŽIAUGSMAS”: skorpijonžuvė užkepta pievagrybiais, svogūnais, morkomis, fermentiniu sūriu.

SKORPIJONŽUVĖ UŽKEPAMA BARAVYKŲ-SŪRIO, ARBA BARAVYKŲ PADAŽU

5. Skorpijonžuvės kepsnys: skorpijonžuvė užkepama baravykų – sūrio, arba baravykų padažu.

LAŠIŠOS KEPSNYS SU KRIAUŠĖMIS

6. Lašiša su kriaušėmis: lašišos file, kriaušės, krapai, morkos, svogūnai, pomidorai, citrinos, garstyčios.

LAŠIŠA SU DARŽOVĖMIS FOLOJOJE

7. Lašiša su daržovėmis folijoje.

LAŠIŠA SU ŠPINATAIS IR PIESTO PADAŽU

8. Lašiša su špinatais ir piesto padažu: lašišos file, špinatai, sviestas, piesto padažas

Vegetariniai patiekalai

BAKLAŽANAS ĮDARYTAS DARŽOVĖMIS IR FERMENTINIU SŪRIU

1. Baklažanas įdarytas daržovėmis ir fermentiniu sūriu.

Karštieji užkandžiai

ŽIULJENAI

„ŽIULJENAI”:  karšto rūkymo kiaulienos kumpis, kiaulių liežuviai, vištienos file, pievagrybiai, fermentinis sūris, kečupas, grietinė.

RENGINIŲ AKIMIRKOS

Švenčių akimirkos.

PAGRINDINĖ BANKETINĖ SALĖ

Jauki pagrindinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 90 žmonių banketo metu, ir iki 120 žmonių gedulingų pietų metu.

APATINĖ BANKETINĖ SALĖ

Klasikinė banketinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 36 žmonių, furšeto metu iki 60 žmonių.

VIP SALĖ

Veidrodinė salė, kuri talpina iki 28 žmonių.

Kavinė VIS-A-VIS

Esame įsikūrę viename iš modernių Vilniaus rajonų Fabijoniškėse. Turime tris šiuolaikiškai įrengtas sales, barą, puikią virtuvę, kurioje darbuojasi tikri profesionalai (kavinę VMVT įvertino labai aukštu higienos ir švaros balu - 4-iais puodeliais), patogų privažiavimą, uždarą kiemą, automobilių stovėjimo aikštelę.

Adresas

Fabijoniškių g. 96, Vilnius

Telefonas

+370 (686) 72020

El. paštas

visavis@visavis.lt