Karštieji patiekalai
Kiauliena
1. Kiaulienos išpjova su šaltai rūkyta kiaulienos šonine ir baravykų padažu.
2. „Vikingų” kepsnys: kiaulienos sprandinė, fetos sūris, krapai, marinatas.
3. Kepsnys „Meksikietiškai”: kiaulienos sprandinė, saldžioji paprika, porai, pomidorai, sūris, prieskoniai.
4.”Prancūziškas” kepsnys: kiaulienos sprandinė, marinuoti agurkai, morkos, svogūnai, česnakas, fermentinis sūris, majonezas, grietinė, prieskoniai.
5. Kiaulienos steikas su keptais pomidorais: kiaulienos sprandinė, kepti pomidorai, migdolų riešutai, rozmarinas, svogūnai, agurkai, petražolės, čiobreliai.
6. „BALADO”: kiaulienos nugarinė su padažu (paprika, pomidorai, česnakai, svogūnai, texikano).
7. Kepsnys įdarytas šalto rūkymo kiaulienos šonine: kiaulienos nugarinė, šalto rūkymo kiaulienos šoninė, svogūnai, baravykų padažas.
8. Kepsnys „Gardusis”: kiaulienos nugarinė, sūris mocarelo, pomidorai, panemunės sūris, migdolai, svogūnai.
9. Kiaulienos išpjova su pistacijų riešutais ir saulėje džiovintų pomidorų padažu.
10. Kiaulienos kepsnys su kriaušėmis ir medumi: kiaulienos išpjova, kriaušės, medus, alus, svogūnai.
Jautiena
1. Kepsnys su kriaušėmis ir medumi: jautienos išpjova, kriaušės, medus, alus, svogūnai.
2. Muštiniai su kivi: jautienos išpjova, kivi, padažas.
Vištiena
1. Kepsnys su plutele: vištienos file, ananasai, persikai arba pievagrybiai, fermentinis sūris.
2. „SAVOJA”: vištienos krūtinėlė, šviežios daržovės, pomidorų – alyvuogių padažas.
3. Kepsnys „DUETAS”: vištienos file įdaryta karšto rūkymo kiaulienos šonine su baravykų padažu.
4. Kepsnys „BOHEMA”: vištienos file, grietinės – česnako padažas.
5. Vištienos file įdaryta paprika, žaluma ir fermentiniu sūriu.
6. Vištienos file įdaryta špinatais ir fermentiniu sūriu.
7. Vištienos file įdaryta špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais.
8. Vištiena su grybais šitake: vištienos file, grybai šitake, pievagrybiai, saulėje džiovinti pomidorai, sezamo sėklos, česnakinis sviestas.
9. Vištiena įdaryta sūriais riccota ir parmezanu: vitienos file, sūris riccota, parmezano sūris, saulėje džiovinti pomidorai, petražolės, bazilikas, rozmarinas.
10. Vištienos suktinukas įdarytas filadelfijos sūriu ir špinatais: vištienos file, filadelfijos sūris, špinatai, parmezano sūris kiaušiniai, kečupas.
Kalakutiena
1. Kepsnys vynuogių padaže: kalakutienos file, tamsios vynuogės, svogūnai, raudonas vynas.
2. Kepsnys įdarytas razinomis, graikiniais riešutais, sviestu.
3. Kepsnys įdarytas džiovintomis slyvomis, svogūnais, česnakais, garstyčiomis, kiaušiniais, žalumynais, raudonas vynas.
4. Kepsnys su morkomis, cukinijomis, salierais, svogūnais, svogūnais, kmynais.
5. Kepsnys įdarytas mocarelos sūriu, apelsinais, citrinomis, žaluma.
Žuvis
1. Lydeka su šparaginėmis pupelėmis: lydeka, šparaginės pupelės, grūdėtosios garstyčios, medus, vyno actas, sviestas.
2. Lydeka „PRANCŪZIŠKAI”: lydeka, pomidorai, svogūnai, morkos, sūris, medus, garstyčios, majonezas, grietinė
3. Lydeka paniruota panko grūstais džiuvėsiais su Totorišku padažu
4. „ŽVEJŲ DŽIAUGSMAS”: skorpijonžuvė užkepta pievagrybiais, svogūnais, morkomis, fermentiniu sūriu.
5. Skorpijonžuvės kepsnys: skorpijonžuvė užkepama baravykų – sūrio, arba baravykų padažu.
6. Lašiša su kriaušėmis: lašišos file, kriaušės, krapai, morkos, svogūnai, pomidorai, citrinos, garstyčios.
7. Lašiša su daržovėmis folijoje.
8. Lašiša su špinatais ir piesto padažu: lašišos file, špinatai, sviestas, piesto padažas
Vegetariniai patiekalai
1. Baklažanas įdarytas daržovėmis ir fermentiniu sūriu.
Karštieji užkandžiai
„ŽIULJENAI”: karšto rūkymo kiaulienos kumpis, kiaulių liežuviai, vištienos file, pievagrybiai, fermentinis sūris, kečupas, grietinė.
RENGINIŲ AKIMIRKOS
Švenčių akimirkos.
PAGRINDINĖ BANKETINĖ SALĖ
Jauki pagrindinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 90 žmonių banketo metu, ir iki 120 žmonių gedulingų pietų metu.
APATINĖ BANKETINĖ SALĖ
Klasikinė banketinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 36 žmonių, furšeto metu iki 60 žmonių.
VIP SALĖ
Veidrodinė salė, kuri talpina iki 28 žmonių.

Kavinė VIS-A-VIS
Esame įsikūrę viename iš modernių Vilniaus rajonų Fabijoniškėse. Turime tris šiuolaikiškai įrengtas sales, barą, puikią virtuvę, kurioje darbuojasi tikri profesionalai (kavinę VMVT įvertino labai aukštu higienos ir švaros balu - 4-iais puodeliais), patogų privažiavimą, uždarą kiemą, automobilių stovėjimo aikštelę.