Gedulingi pietūs

VIP salė

Gedulingi pietūs

Kviečiame Jus sunkią netekties valandą gedulingų pietų/metinių. Jūsų paslaugoms turime tris šiuolaikiškai įrengtas gražias ir jaukias sales. Jungtinė salė vienu metu talpina 120 žmonių, pagrindinė salė iki 90 žmonių, kiekviena iš banketinių salių nuo 20 iki 38 žmonių. Salėje bus tik Jūsų kolektyvas (jokių pašalinių žmonių). Visose salėse priverstinė ventiliacija, kondicionieriai, sanmazgai, rūbinės, galimybė visose salėse leisti gedulingą (klasikinę) muziką, patogus privažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė, uždaras kiemas. Mes pasirūpinsime kryželiu ir žvakėmis. Jūsų patogumui galime atvažiuoti sudaryti valgiaraštį į velionio šarvojimo vietą.

Pasiūlymas gedulingiems pietums

Pirmas variantas

Ruošiamas kai svečių skaičius ne mažesnis kaip 25

NATURALUS KIAULIENOS KARBONADAS

1. Silkė su daržovėmis tomato padaže;
2. „Sostinės” salotos (su vištiena);
3. Mėsos rinkinys;
4. Natūralus kiaulienos karbonadas;
5. Obuolių pyragas;
6. Gėrimas;
7. Kava / arbata.

Kaina vienam žmogui: 17,22 €

Antras variantas

Ruošiamas kai svečių skaičius ne mažesnis kaip 18

VIŠTIENOS KEPSNYS DUETAS
1. Silkė su pievagrybiais;
2. Šv. daržovių salotos;
3. Salotos „Tulpė” (Fermentinis sūris, švieži agurkai, virtas kumpis, virtos morkos, majonezas);
4. Mėsos rinkinys;
5. Kepsnys „Duetas” (Vištienos file, šalto rūkymo kumpis, baltas padažas);
6. Obuolių pyragas;
7. Gėrimas;
8. Kava / arbata.

Kaina vienam žmogui: 19,42 €

Trečias variantas

Ruošiamas kai svečių skaičius ne mažesnis kaip 18

UŽKEPTAS KIAULIENOS SPRANDINĖS KEPSNYS: SALDŽIOJI PAPRIKA, PORAI, POMIDORAI, SŪRIS, PRIESKONIAI

1. Silkė su baravykais;
2. Mėsos rinkinys;
3. Šviežių daržovių rinkinys;
4. Salotos „Skanumėlis” (Virta vištiena, ryžiai, švieži agurkai, morkos, obuoliai, kiaušiniai);
5. Traškūs žuvų kąsneliai;
6. Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas saldžiaja paprika, porais, pomidorais ir  sūriu;
7. Obuolių pyragas;
8. Sultys;
9. Kava / arbata;.

Kaina vienam žmogui: 21,86 €

Papildomai visada galite pasirinkti pageidaujamo maisto iš meniu gedulingiems pietums:

SILKĖS

  • Silkė su marinuotais svogūnais;
  • Silkė su daržovėmis tomato padaže;
  • Silkė su pievagrybiais;
  • Silkė su baravykais.

ŠALTI UŽKANDŽIAI

  • Kiaulienos liežuvis su majonezu;
  • Mėsos rinkinys;
  • Šviežių daržovių rinkinys;
  • Traškūs žuvų kąsneliai.

DESERTAS

  • Obuolių pyragas;
  • Saldainiai;
  • Sausainiai.

GĖRIMAI

  • Kava;
  • Arbata;
  • Sultys;
  • Gėrimas;
  • Mineralinis vanduo gazuotas/negazuotas.

SALOTOS

  • Šviežių kopūstų su morkom ir majonezu;
  • Ekstra” (Švieži kopūstai, morkos, obuoliai, marinuoti agurkai, svogūnai, majonezas);
  • Gaivinančios” (Morkos, obuoliai, ridikėliai, česnakai, petražolės, majonezas);
  • Šviežių daržovių (Pomidorai, agurkai, paprikos, svogūnai, užpilas);
  • Skanumėlis” (Virta vištiena, ryžiai, švieži agurkai, morkos, obuoliai, kiaušiniai);
  • Sostinės” (Vištienos krūtinėlė, kiaušiniai, marinuoti agurkai, žirneliai, bulvės, majonezas);
  • Vištiena su ananasais  (Vištiena, konservuoti ananasai, pomidorai, agurkai, paprikos, kininiai kopūstai);
  • Tulpė” (Fermentinis sūris, švieži agurkai, virtas kumpis, virtos morkos, majonezas).

KARŠTI PATIEKALAI

  • Žuvies kepsnys su padažu;
  • Vištienos kepsnys su padažu;
  • Vištienos file su ananasais, persikais arba pievagrybiais užkepta fermentiniu sūriu;
  • Kepsnys „Duetas„su padažu (Vištienos file, šalto rūkymo kumpis);
  • Kiaulienos karbonadas su padažu;
  • Girių” kepsnys (Kiaulienos nugarinė su pievagrybiais ir fermentiniu sūriu);
  • Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas daržovėmis ir sūriu;
  • Kiaulienos sprandinė užkepta su daržovėmis ir fermentiniu sūriu (Kiaulienos sprandinė užkepta su daržovėmis ir fermentiniu sūriu).

RENGINIŲ AKIMIRKOS

Švenčių akimirkos.

PAGRINDINĖ BANKETINĖ SALĖ

Jauki pagrindinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 90 žmonių banketo metu, ir iki 120 žmonių gedulingų pietų metu.

APATINĖ BANKETINĖ SALĖ

Klasikinė banketinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 36 žmonių, furšeto metu iki 60 žmonių.

VIP SALĖ

Veidrodinė salė, kuri talpina iki 28 žmonių.

Kavinė VIS-A-VIS

Esame įsikūrę viename iš modernių Vilniaus rajonų Fabijoniškėse. Turime tris šiuolaikiškai įrengtas sales, barą, puikią virtuvę, kurioje darbuojasi tikri profesionalai (kavinę VMVT įvertino labai aukštu higienos ir švaros balu - 4-iais puodeliais), patogų privažiavimą, uždarą kiemą, automobilių stovėjimo aikštelę.

Adresas

Fabijoniškių g. 96, Vilnius

Telefonas

+370 (686) 72020

El. paštas

visavis@visavis.lt