Furšetinis meniu
Furšetų karštieji patiekalai
1. „Stroganovo” troškinys. Vištienos file, svogūnai, juodieji pipirai, marinuoti agurkai, pomidorų padažas.
2. Vištienos troškinys su daržovėmis. Vištienos file, svogūnai, saldžiosios paprikos, česnakai.
3. Vištienos file su ananasais. Vištienos file, svogūnai, česnakai, imbiero šaknis, karis, morkos, pievagrybiai, konservuoti ananasai, sojų padažas.
4. Vištienos troškinys su bananų ir kokosų padažu. Vištienos file, imbiero šaknis, bananai, sojų padažas, ananasų sultys, kokosų pienas.
5. Saldžiarūgštė vištiena. Vištienos file, brokoliai, česnakai, porai, sūdyti riešutai, sojų padažas, saldžiarūkštis padažas.
6. Vištienos ir krevečių troškinys. Vištienos file, krevetės, svogūnai, česnakai, žirneliai, ananasų sultys, grietinėlė.
7. Vengriška vištiena. Vištienos file, baklažanai, saldžioji paprika, pomidorai, pipirai, malta paprika, kečupas.
8. Graikiškas vištienos troškinys. Vištienos file, česnakai, pievagrybiai, cukinija, saldžioji paprika, juodosios alyvuogės, bazilikai, žalumynai, citrinų sultys.
9. Kalakutienos ir krevečių troškinys su austrių padažu. Kalakutienos file, krevetės, porai, česnakai, imbieras, saldžioji paprika, austriu/slyvų padažas, citrinų sultys.
10. „Kiauliena šiaudeliais”. Kiaulienos nugarinė, pievagrybiai, saldžioji paprika, porai, morkos, sojos padažas.
11. Burgundiškas troškinys. Jautienos kumpis, svogūnai, česnakai, rūkytas kiaulienos kumpis, pomidorų padažas, raudonas vynas, bazilikai.
12. Jautiena – imbieras – pievagrybiai. Jautienos išpjova, imbieras, pievagrybiai, česnakas, žirneliai, baltos ir raudonos pupelės, saldieji pipirai, žalumynai, vynas.
13. Lašišų ir pomidorų apkepas. Lašišų file, juodieji pipirai, porai, fermentinis sūris, grietinėlė, pomidorų padažas, miltai.
14. Lašiša paprikų padaže. Lašišų file, svogūnai, saldžioji paprika, grietinė, grietinėlė, abrikosų marmeladas, pelėsinis sūris, citrininiai pipirai.
Salotas, šaltuosius – karštuosius užkandžius, užkandėles, krepšelius, kąsniukus, vėrinukus ir desertus žiūrėti BANKETINIAME MENIU.
RENGINIŲ AKIMIRKOS
Švenčių akimirkos.
PAGRINDINĖ BANKETINĖ SALĖ
Jauki pagrindinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 90 žmonių banketo metu, ir iki 120 žmonių gedulingų pietų metu.
APATINĖ BANKETINĖ SALĖ
Klasikinė banketinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 36 žmonių, furšeto metu iki 60 žmonių.
VIP SALĖ
Veidrodinė salė, kuri talpina iki 28 žmonių.
Kavinė VIS-A-VIS
Esame įsikūrę viename iš modernių Vilniaus rajonų Fabijoniškėse. Turime tris šiuolaikiškai įrengtas sales, barą, puikią virtuvę, kurioje darbuojasi tikri profesionalai (kavinę VMVT įvertino labai aukštu higienos ir švaros balu - 4-iais puodeliais), patogų privažiavimą, uždarą kiemą, automobilių stovėjimo aikštelę.