Salotos
Salotos
1. „VIS-A-VIS”. Pievagrybiai, fermentinis sūris, žirneliai, česnakai, karštai rūkytas kiaulienos kumpis, karštai rūkytas kiaulienos – jautienos saliamis, salotų lapai, majonezas.
2. Mėsos salotos riešutų padaže. Kiaulienos išpjova, salotų lapų mišinys, agurkai, ridikėliai, pomidorai, parmezano sūris, riešutų padažas.
3. Krabų su ananasais. Krabų lazdelės, konservuoti ananasai, konservuoti kukurūzai, agurkai, majonezas.
4. Šviežių daržovių. Pomidorai, kininiai kopūstai, agurkai, paprikos, mėlynieji svogūnai, alyvuogės, užpilas.
5. „KRABŲ” salotos. Pomidorai, agurkai, salotų lapai, krabų lazdelės, porai, majonezas.
6. „SOSTINĖS” salotos. Karštai rūkyta kiaulienos kumpis, virtos bulvės, morkos, žirneliai, kiaušiniai, agurkai, majonezas.
7. „MĖGSTAMOS”. Pomidorai, žiediniai kopūstai, arahiso riešutai, krapai, majonezas.
8. „PIKANTIŠKOS” salotos. Kiaušiniai, fermentinis sūris, česnakai, majonezas.
9. Pomidorai su mocarela. Pomidorai, sūris mocarela, mėlynieji svogūnai, užpilas, žaluma.
10. Rytietiškos salotos. Krevetės, žuvis, čeri pomidoriukai, mėlynieji svogūnai, laimas, salotų lapų mišinys, sezamo sėklos, aliejaus užpilas.
11. Mango salotos su rūkyta vištiena. Mango, rūkyta vištiena, salierai, paprika, riešutai, užpilas ( jogurtas, vyno actas, pipirai ).
12. Salotos „TULPĖ”. Karštai rūkytas kiaulienos kumpis, fermentinis sūris, virtos morkos, agurkai, majonezas.
13. Brokolių salotos. Brokoliai, mėlynieji svogūnai, džiovintos spanguolės, majonezas.
14. „Vištienos kokteilis”. Vištienos file, džiovinto slyvos, kiaušiniai, agurkai, majonezas.
15. Salotos „FORTŪNA”. Kiaulienos liežuvis, marinuoti agurkai, kiaušiniai, konservuoti žirneliai, svogūnai, majonezas, krienai.
16. Vištienos – ananasų salotos. Vištos file, kininiai kopūstai, pomidorai, agurkai, paprikos, konservuoti ananasai, porai, majonezas.
17. „Sote” kalmarų salotos. Kalmarai, špinatai, mėlynieji svogūnai, kininiai kopūstai, svogūnų laiškai, česnakai, čeri pomidoriukai, salotų lapų mišinys, aliejaus užpilas.
18. Avokadų – pomidorų salotos. Avokadai, pomidorai, svogūnai, kiaušiniai, petražolės, padažas.
19. Avokadų salotos su fermentiniu sūriu. Avokadai, fermentinis sūris, apelsinai, citrinos, salotų lapai, uogos, druska, pipirai, aliejus.
20. Salotos „KALMARAS”. Kalmarai, marinuoti agurkai, konservuoti žirneliai, svogūnai, obuoliai, pipirai, krapai, majonezas.
21. Jūros gėrybių salotos. Krevetės, pangasių file, jūros gėrybių kokteilis, čeri pomidoriukai, kininiai kopūstai, salotų lapų mišinys, rozmarinas, aliejaus užpilas.
22. Graikinės su fetos sūriu.
23. Tuno – sūrio salotos. Tunas, fermentinis sūris, salotų lapai, svogūnai, pomidorai, užpilas (majonezas, pomidorų padažas, garstyčios, citrinų sultys, pipirai, druska).
24. Graikinės salotos su krevetėmis. Karališkos krevetės, fetos sūris, aisbergo salotos, juodosios alyvuogės, mėlynieji svogūnai, saldžioji paprika, pomidorai, agurkai, kininiai kopūstai, aliejaus užpilas.
25. Pomidorų – tunų salotos. Pomidorai, tunas, svogūnų laiškai, alyvuogės, užpilas.
26. Salotos „Pavasaris”. Alyvuogės įdarytos paprikomis, ridikėliai, agurkai, rokforo sūris, salotų lapai, aliejus.
27. „CEZARIO” salotos. Vištienos file, aisbergo salotos, parmezano sūris, kiaušiniai, pomidorai, šaltai rūkyta kiaulienos šoninė, alyvuogės, gruzdintas batonas.
28. „Valdorfo” salotos. Obuoliai, salierai, konservuoti ananasai, citrinų sultys, graikiniai riešutai, jogurtas, likeris, petražolės, grietinėlė.
29. Vitamininės salotos. Špinatai, svogūnų laiškai, agurkai, ridikėliai, pomidorai, salotų lapai, aliejus.
30. Krabų – avokadų salotos. Krabų lazdelės, avokadai, saldžioji paprika, svogūnų laiškai, agurkų padažas.
31. Krabų – pievagrybių salotos. Krabų lazdelės, pievagrybiai, paprika, salotų lapai, kokteilių padažas.
32. „Tuno mišrainė”. Tunas, kininiai kopūstai, pomidorai, geltonoji paprika, svogūnai, alyvuogės, aliejus.
33. „Krevečių kokteilis”. Krevetės, pomidorai, paprika, kininiai kopūstai, salotų lapai, kokteilių padažas.
34. Lašišų salotos. Lašišos file, frise salotos, pomidorai, salierai, obuoliai, agurkai, saulėje džiovinti pomidorai, aliejaus užpilas.
RENGINIŲ AKIMIRKOS
Švenčių akimirkos.
PAGRINDINĖ BANKETINĖ SALĖ
Jauki pagrindinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 90 žmonių banketo metu, ir iki 120 žmonių gedulingų pietų metu.
APATINĖ BANKETINĖ SALĖ
Klasikinė banketinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 36 žmonių, furšeto metu iki 60 žmonių.
VIP SALĖ
Veidrodinė salė, kuri talpina iki 28 žmonių.

Kavinė VIS-A-VIS
Esame įsikūrę viename iš modernių Vilniaus rajonų Fabijoniškėse. Turime tris šiuolaikiškai įrengtas sales, barą, puikią virtuvę, kurioje darbuojasi tikri profesionalai (kavinę VMVT įvertino labai aukštu higienos ir švaros balu - 4-iais puodeliais), patogų privažiavimą, uždarą kiemą, automobilių stovėjimo aikštelę.