Šaltieji užkandžiai, užkandėlės, krepšeliai, kąsniukai, vėrinukai

1. Margarita
1. Puošta įdaryta lašiša.
PUOŠTAS ĮDARYTAS KARPIS
2. Puoštas įdarytas karpis.
PUOŠTA ĮDARYTA VIŠTA
3. Puošta įdaryta višta.
4. Vyno rinkinys

4. Vyno rinkinys. Pelėsinis sūris, sūris Minnolette kroon, parmezano sūris, vynuogės, alyvuogės.

Lašišų drebučių tortas su ikrais

5. Lašišų drebučių tortas su ikrais. Ruginė duonelė, žuvų nuoviras, šaltai rūkytų lašišų file, raudonieji ikrai, varškės sūris, česnakų laiškai, jogurtas, grietinė, grietinėlė, citrinų sultys, krapai, citrininiai pipirai, želatina.

Graikinis tortas su sūriu ir daržovėmis

6. Graikinis tortas su sūriu ir daržovėmis. Balta duona, varškė, grietinė, fetos sūris, švieži agurkai, juodosios alyvuogės, juodieji pipirai, natūralusis „creme bonjour”, lapinės salotos, pomidorai.

TORTAS SU RŪKYTA ŽUVIMI IR RUGINE DUONA

7. Tortas su rūkyta žuvimi ir rugine duona. Ruginė duona, rūkytos žuvies file, porai, pienas, grietinė, krapai, pomidorai, česnakų laiškai.

ŽUVŲ DREBUČIŲ TORTAS

8. Žuvų drebučių tortas. Ruginė duona, sūdytų lašišų file, jogurtas, sviestas, citrinų sultys, tepamas varškės sūris, juodieji pipirai, grietinėlė, česnakų laiškai, želatina.

Pavasarinis tortas

9. Pavasarinis tortas. Balta duona, natūralūs lašišų konservai, kiaušiniai, marinuoti agurkai, citrininiai pipirai, lapinės salotos, krapai, pomidorai, daržovių sultinys, majonezas.

LAVAŠAS SU LAŠIŠŲ SUKTINUKAIS  ŠARLOTE

10. Suktinukų „ŠARLOTĖ” (20 vnt.). Lavašas, tamsus kalakutienos kumpis, marinuoti agurkai, ridikėliai, citrininiai pipirai, „Creme Bonjour” su česnakais, krapai, svogūnų laiškai, želatina.

TEMPŪRA (TRAŠKŪS LAŠIŠOS KASNELIAI)

11. „TEMPURA” (traškūs lašišos kasneliai).

2. Saliamis

12. Skorpijonžuvės vyniotinis su krabų lazdelėmis.

lavašo suktinukai su lašišos įdaru

13. Lavašo suktinukai su lašišos įdaru. Lavašas, š. rūk. lašiša, kremas „bonjour”, petražolės, salotų lapai.

JUBILIEJINIS SŪRIO VYNIOTINIS

14. „JUBILIEJINIS” sūrio ruletas. Fermentinis sūris, varškė, vištienos file, saldieji pipirai, žalumynai.

ŠALTAI RŪKYTŲ ŽUVŲ VYNIOYINIS

15. Šaltai rūkytų žuvų vyniotinis. Įdaras: karšto rūkymo skumbrija, varškės sūris, grietinė, svogūnai, česnakų laiškai, citrina.

 

MARINUOTA LAŠIŠŲ FILE

16. Marinuota lašišų file. Lašišų file, jūros druska, cukrus, juodieji pipirai, sviestas, alyvuogės, tosteriai, krapai.

17. Ananasas

17. Ananasas (puselė): 1. Vištienos salotų ir riešutų įdaras. 2. Kumpio salotų įdaras.

18. Avokado puselė

18. Avokado (puselė): 1. Mocarelo, krevečių salotos, aliejaus padažas. 2. Krabų lazdelės, pomidorai, krapai, majonezas.

BAKLAŽANŲ SUKTINUKAI

19. Suktinukas: baklažanas, kremas „bonjour”, graikiniai riešutai, česnakas.

Baklažanai Graikiškai

20. Baklažanai Graikiškai. Baklažanai, saldieji pipirai, svogūnų laiškai, salotų lapai, pomidorai, žalumynai.

21.  Traškūs vištienos gabaliukai

21. Traškūs vištienos gabaliukai.

22. Traškūs kalmarų žiedai
22. Traškūs kalmarų žiedai.
TRAŠKŪS ŽUVŲ KASNELIAI SU SEZAMU

23. Traškūs žuvų kąsneliai su sezamu.

TRAŠKIOS KRABŲ LAZDELĖS
24. Traškios krabų lazdelės.
KEPTA SKORPIJONŽUVĖS FILE SU PADAŽU

25. Kepta skorpijonžuvės file su padažu

MĖSOS ASORTI

26. Mėsos rinkinys. Kiaulienos sprandinė, nugarinė, kumpio vyniotinis su daržovėmis, vištienos vyniotinis su įdaru.

ŠVIEŽIŲ DARŽOVIŲ ASORTI

27. Šviežių daržovių rinkinys.

MARINUOTŲ DARŽOVIŲ ASORTI

28. Asorti: marinuoti agurkėliai, marinuoti pomidoriukai, marinuoti svogūnėliai, marinuoti pievagrybiai.

JAUTIENOS LIEŽUVIS SU MAJONEZU

29. Jautienos liežuvis su majonezu

KIAULIENOS LIEŽUVIS SU MAJONEZU

30.  Kiaulienos liežuvis su majonezu

KIAULIENOS LIEŽUVIS SU MAJONEZU

31. Kepta višta su padažu

KEPTI KETVIRČIAI SU PADAŽU

32. Kepti vištienos ketvirčiai su padažu

SŪRIŲ RINKINYS

33. SŪRIŲ RINKINYS

Nuotrauka jau greitai

34.

Nuotrauka jau greitai

35.

Nuotrauka jau greitai

36

Užpiltinės

1. Kiaulienos liežuvio
1. Kiaulienos liežuvio.
2. Vištienos
2. Vištienos.
3. Su lašiša
3. Su lašiša.
Su krevetėm
4. Su krevetėm.

Įdaryti pomidorai (puselė)

ĮDARYTI POMIDORAI KARŠTO RŪKYMO SKUMBRE

1. Karšto rūkymo skumbrė, fermentinis sūris, majonezas.

ĮDARYTI POMIDORAISU PIKANTIŠKOMIS SALOTOMIS
2. Pikantiškos salotos.
Kumpio ir sūrio salotos
3. Kumpio ir sūrio salotos.
Krevečių salotos
4. Krevečių salotos.
Tuno salotos

5. Tuno salotos

Įdaryti „čeri” pomidoriukai

ĮDARYTI ČERI POMIDORIUKAI

1. Sūris „filadelfija”, krevetės, grietinė, krapai, alyvuogės, petražolės (20 vnt.).

Įdaryti kiaušiniai (puselė)

ĮDARYTI KIAUŠINIAI
1. Pievagrybių įdaras.
KIAUŠINIAI ĮDARYTI AVOKADO KREMU

2. Įdaryti avokado kremu

KIAUŠINIAI ĮDARYTI RŪKYTA LAŠIŠA

3. Įdaryti rūkyta lašiša

PUTPELIŲ KIAUŠINIAI SU KREVETĖMIS, APKEPTA ŠONINE IR PADAŽU

4.Putpelių kiaušiniai su krevetėmis, apkepta šonine ir padažu

Silkių įdaras

5. Silkių įdaras

Šprotų įdaras

6. Šprotų įdaras

DŽIOVINTOS SLYVOS ĮDARYTOS GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS TEŠLOJE

7. Džiovintos slyvos įdarytos graikiniais riešutais, tešloje

MIDIJOS GELDELĖJE ĮDARYTOS KREVETĖMIS, SVOGŪNAIS, FERMENTINIU SŪRIU, GARSTYČIOMIS, MAJONEZU IR BALTU VYNU

8. Midijos geldelėje įdarytos: krevetėmis, mėlynaisiais svogūnais, fermentiniu sūriu, garstyčiomis, majonezu ir baltuoju vynu

ANTIPICOLI SU SALOTOMIS RUCOLA IR POMIDORAIS

5. Antipicoli su salotomis rucola ir pomidorais (20 vnt). Kiaulienos file, špinatai, sūris „filadelfija”, riešutai, česnakas, svogūnų laiškai.

Fagotini su salotomis lollo rosso ir agurkais (20 vnt.)

6. Fagotini su salotomis lollo rosso ir agurkais (20 vnt.). Jautienos file, sūris filadelfija, špinatai, riešutai, svogūnų laiškai, agurkai

ĮDARYTOS KRABŲ LAZDELĖS

7. Įdarytos krabų lazdelės. Krabų lazdelės, fermentinis sūris, česnakai, kiaušiniai, majonezas

ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI SU POMIDORAIS, VARŠKE, PIEVAGRYBIAIS, KIAUŠINIU, SVIESTU, ŽALUMA

8. Įdaryti pievagrybiai. Pievagrybiai, pomidorai, varškė, sviestas, kiaušiniai, žalumynai.

CUKINIJAĮDARYTA ŠALTO RŪKYMO KIAULIENOS ŠONINE, ALYVUOGĖMIS, FERMENTINIU SŪRIU, SVIESTU, ŽALUMA

9. Įdarytos cukinijos. Cukinijos,šalto rūkymo kiaulienos šoninė, alyvuogės, fermentinis sūris, sviestas, žaluma.

SKORPIJONŽUVĖS RULETAS SU ŠALTO RŪKYMO KIAULIENOS KUMPIU

10. Žuvies ruletai. Skorpijonžuvės file, rūkytas kumpis, druska, pipirai.

Nuotrauka jau greitai

11. 

Silkių užkandžiai

1. Silkių užkandžiai su pievagrybiais
1. Su pievagrybiais.
Silkė su baravykais
2. Su baravykais.
SILKIŲ UŽKANDŽIAI KAIMIŠKAI
3. Kaimiškai.
SILKIŲ UŽKANDID TRADICIŠKAI
4. Tradiciškai.
SILKIŲ UŽKANDIS SU OBUOLIŲ SALOTOMIS

5. Su obuolių salotomis.

6. Saldžiarūgščiame padaže

6. Saldžiarūgščiame padaže. Silkės file, svogūnai, razinos, džiovintos slyvos, pomidorų padažas, aliejus, cukrus.

SILKĖS SUKTINUKAI ROLMOPS ĮDARYTI KARNIŠONAIS, MORKOMIS, SVOGŪNAIS IR ŽALUMA

7. Silkės suktinukai”ROLMOPS” įdaryti: karnišonais, morkomis, mėlynaisiais svogūnais ir žaluma

SVOGŪNŲ VALTELĖS SU RAUDONAISIAIS IKRAIS

8. Svogūnų „VALTELĖS” su raudonaisiais ikrais.
Raudonieji svogūnai, raudonieji ikrai, grietinė, krapai, sviestas, ruginė duonelė.

SUMUŠTINUKAI SU LAŠIŠA
9. Sumuštinukai su lašiša.
SUMUŠTINUKAI SU KIAUŠINIŲ IR ANČIOUSŲ SALOTOMIS

10. Sumuštinukai su kiaušinių ir ančiousų salotomis.

RUGINĖS DUONELĖS SUMUŠTINUKAS SU TUNU IR VYNUOGĖMIS

11. Ruginės duonelės sumuštinukas su tunu ir vynuogėmis.

DUONELĖS SU SILKIŲ SALOTOMIS
12. Duonelės su silkės salotomis.
DUONELĖS SU TEPAMUOJU SŪRIU, RŪKYTU KUMPIU, GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS, KRIAUŠĖMIS IR ŽALUMA

13. Duonelės su tepamuoju sūreliu, rūkytu kumpiu, graikiniais riešutais, kriaušėmis ir žaluma

KĄSNIUKAI SU KREVEČIŲ APTEPU, KREVETĖMIS IR KARNIŠONAIS

14. Kąsniukai su krevečių aptepu krevetėmis ir karnišonais

KĄSNIUKAI SU KIAUŠINIO APTEPU IR RAUDONAISIAIS IKRAIS

15. Kąsniukai su kiaušinių aptepu ir raudonaisiais ikrais.

KĄSNIUKAI SU VIŠTIENOS SALOTOMIS IR ALYVUOGĖMIS

16. Kąsniukai su vištienos salotomis ir alyvuogėmis.

KĄSNIUKAI SU KIAUŠINIŲ IR RŪKYTOS ŽUVIES SALOTOMIS

17. Kąsniukai su kiaušinių ir rūkytos žuvies salotomis.

PISTACIJŲ RIEŠUTĖLIAI SU DVEJAIS SŪRIAIS IR SPANGUOLĖMIS

18. Pistacijų riešutėliai su dvejais sūriais ir spanguolėmis

Kąsniukas tosteris,lašiša, salotos latuk, citrinų sultys, kapersai

19. Kąsniukas: tosteris, lašiša, salotos latuk, citrinų sultys, kapersai.

SALIAMIS ĮDARYTAS SŪRIU SU ČERI POMIDORIUKAIS

20. Saliamis įdarytas sūriu su „čeri” pomidoriukais

KARŠTAI RŪKYTO KUMPIO SUKTINUKAI ĮDARYTI TUNU, AGURKU, KAPERSAIS, GRIETINE, CITRINOS SULTIMIS, MAJONEZU

21.Karšto rūkymo kumpio suktinukai įdaryti: tunu, agurkais, kapersais, grietine, citrinos sultimis, majonezu

vėrinukai su sūriu mocarela, čeri pomidoriukai ir baziliku

22. Vėrinukai su sūriu mocarelo, pomidoriukais čeri ir baziliku.

SUKTINUKAI SU KREVETĖMIS

23. Suktinukai su krevetėmis. Krevetės, saldžiosios paprikos, porai, „Creme Bonjour” su krevetėmis, krapai, aitrus paprikų padažas, svogūnų laiškai.

PANEVĖŽIO FILE SUKTINUKAI ĮDARYTI DARŽOVĖMIS

24. Panevėžio file suktinukai įdaryti daržovėmis ant iešmelio.

MAŽI KREPŠELIAI SU RAUDONAISIAIS IKRAIS

25. Maži krepšeliai su raudonais ikrais.

KREPŠELIAI SU LAŠIŠA IR SŪRIO-KREMO ĮDARU

26. Krepšeliai su lašiša ir sūrio – kremo įdaru.

krepšeliai su krabų lazdelėmis ir naminių salotų įdaru

27. Krepšeliai su krabų lazdelių ir naminių salotų įdaru.

KREPŠELIAI SU KUMPIU

28. Krepšeliai su kumpiu.

KREPŠELIAI SU GRYBŲ SALOTOMIS

29. Krepšeliai su grybų salotomis.

30. SLOKSNIUOTOS TEŠLOS BANDELĖS SU FILADELFIJOS SŪRIU, LAŠIŠA, ALYVUOGĖMIS

30. Sloksniuotos tešlos bandelės su filadelfijos sūriu, lašiša, alyvuogėmis

TEŠLOS ŠAUKŠTELIAI SU IKRAIS IR AVOKADŲ KREMU

31. Tešlos šaukštelis su ikrais ir avokadų kremu.

KARŠTO RŪKYMO ŠONINĖ ĮDARYTA SŪRIU, ALYVUOGĖMIS, MIGDOLO RIEŠUTU

32. Karšto rūkymo šoninė įdaryta sūriu, alyvuogėm, migdolu riešutu.

SLOKSNIUOTOS TEŠLOS BANDELĖS SU MIGDOLAIS, ALYVUOGĖMIS IR PADAŽU

33. Sloksniuotos tešlos bandelės su migdolais, alyvuogėmis ir padažu

SLOKSNIUOTOS TEŠLOS BANDELĖS SU MIDIJOMIS IR PADAŽU

34. Sloksniuotos tešlos bandelės su midijomis ir padažu

KREVETĖS SLOKSNIUOTOJE TEŠLOJE SU SEZAMU IR PADAŽU

35. Krevetės sloksniuotoje tešloje su sezamu ir padažu

KREVETĖS DŽIUVĖSĖLIUOSE ANT JIEŠMELIO SU PADAŽU

36. Krevetės džiuvėsėliuose ant jiešmelio su padažu

Delikatesinė užkandėlė ant krekerių

37. Delikatesinė užkandėlė ant krekerių: krekeriai, varškė, sviestas, graikiniai riešutai, česnakas, žalumynai

TRAŠKIOS KRAVETĖS SU PADAŽU

38. Traškios krevetės su padažu

AGURKŲ SUKTINUKAI SU KREVETĖMIS, FILADELFIJOS IR FETOS SŪRIAIS

39. Agurkų suktinukai su krevetėmis, filadelfijos ir fetos sūriais

Nuotrauka jau greitai

40. 

DATULĖS ĮDARYTOS FILADELFIJOS SŪRIU IR GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS SU MEDUMI

41. DATULĖS ĮDARYTOS FILADELFIJOS SŪRIU IR GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS SU MEDUMI

KARAMELIZUOTI ČERI POMIDORIUKAI SU SEZAMU

42. KARAMELIZUOTI ČERI POMIDORIUKAI SU SEZAMU

ŠALTO RŪKYMO KIAULIENOS ŠONINĖS SUKTINUKAI ĮDARYTI: 1.ANANASAIS, 2.SLYVOMIS, 3.DATULĖMIS

43. ŠALTO RŪKYMO KIAULIENOS ŠONINĖS SUKTINUKAI ĮDARYTI: 1.ANANASAIS, 2.SLYVOMIS, 3DATULĖMIS

Nuotrauka jau greitai

44. 

Nuotrauka jau greitai

45. 

Nuotrauka jau greitai

46. 

Nuotrauka jau greitai

47.

2. Saliamis

48.

RENGINIŲ AKIMIRKOS

Švenčių akimirkos.

PAGRINDINĖ BANKETINĖ SALĖ

Jauki pagrindinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 90 žmonių banketo metu, ir iki 120 žmonių gedulingų pietų metu.

APATINĖ BANKETINĖ SALĖ

Klasikinė banketinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 36 žmonių, furšeto metu iki 60 žmonių.

VIP SALĖ

Veidrodinė salė, kuri talpina iki 28 žmonių.

Kavinė VIS-A-VIS

Esame įsikūrę viename iš modernių Vilniaus rajonų Fabijoniškėse. Turime tris šiuolaikiškai įrengtas sales, barą, puikią virtuvę, kurioje darbuojasi tikri profesionalai (kavinę VMVT įvertino labai aukštu higienos ir švaros balu - 4-iais puodeliais), patogų privažiavimą, uždarą kiemą, automobilių stovėjimo aikštelę.

Adresas

Fabijoniškių g. 96, Vilnius

Telefonas

+370 (686) 72020

El. paštas

visavis@visavis.lt