Šaltieji užkandžiai, užkandėlės, krepšeliai, kąsniukai, vėrinukai
1. Puošta įdaryta lašiša.
2. Puoštas įdarytas karpis.
3. Puošta įdaryta višta.
4. Vyno rinkinys. Pelėsinis sūris, sūris Minnolette kroon, parmezano sūris, vynuogės, alyvuogės.
5. Lašišų drebučių tortas su ikrais. Ruginė duonelė, žuvų nuoviras, šaltai rūkytų lašišų file, raudonieji ikrai, varškės sūris, česnakų laiškai, jogurtas, grietinė, grietinėlė, citrinų sultys, krapai, citrininiai pipirai, želatina.
6. Graikinis tortas su sūriu ir daržovėmis. Balta duona, varškė, grietinė, fetos sūris, švieži agurkai, juodosios alyvuogės, juodieji pipirai, natūralusis „creme bonjour”, lapinės salotos, pomidorai.
7. Tortas su rūkyta žuvimi ir rugine duona. Ruginė duona, rūkytos žuvies file, porai, pienas, grietinė, krapai, pomidorai, česnakų laiškai.
8. Žuvų drebučių tortas. Ruginė duona, sūdytų lašišų file, jogurtas, sviestas, citrinų sultys, tepamas varškės sūris, juodieji pipirai, grietinėlė, česnakų laiškai, želatina.
9. Pavasarinis tortas. Balta duona, natūralūs lašišų konservai, kiaušiniai, marinuoti agurkai, citrininiai pipirai, lapinės salotos, krapai, pomidorai, daržovių sultinys, majonezas.
10. Suktinukų „ŠARLOTĖ” (20 vnt.). Lavašas, tamsus kalakutienos kumpis, marinuoti agurkai, ridikėliai, citrininiai pipirai, „Creme Bonjour” su česnakais, krapai, svogūnų laiškai, želatina.
11. „TEMPURA” (traškūs lašišos kasneliai).
12. Skorpijonžuvės vyniotinis su krabų lazdelėmis.
13. Lavašo suktinukai su lašišos įdaru. Lavašas, š. rūk. lašiša, kremas „bonjour”, petražolės, salotų lapai.
14. „JUBILIEJINIS” sūrio ruletas. Fermentinis sūris, varškė, vištienos file, saldieji pipirai, žalumynai.
15. Šaltai rūkytų žuvų vyniotinis. Įdaras: karšto rūkymo skumbrija, varškės sūris, grietinė, svogūnai, česnakų laiškai, citrina.
16. Marinuota lašišų file. Lašišų file, jūros druska, cukrus, juodieji pipirai, sviestas, alyvuogės, tosteriai, krapai.
17. Ananasas (puselė): 1. Vištienos salotų ir riešutų įdaras. 2. Kumpio salotų įdaras.
18. Avokado (puselė): 1. Mocarelo, krevečių salotos, aliejaus padažas. 2. Krabų lazdelės, pomidorai, krapai, majonezas.
19. Suktinukas: baklažanas, kremas „bonjour”, graikiniai riešutai, česnakas.
20. Baklažanai Graikiškai. Baklažanai, saldieji pipirai, svogūnų laiškai, salotų lapai, pomidorai, žalumynai.
21. Traškūs vištienos gabaliukai.
22. Traškūs kalmarų žiedai.
23. Traškūs žuvų kąsneliai su sezamu.
24. Traškios krabų lazdelės.
25. Kepta skorpijonžuvės file su padažu
26. Mėsos rinkinys. Kiaulienos sprandinė, nugarinė, kumpio vyniotinis su daržovėmis, vištienos vyniotinis su įdaru.
27. Šviežių daržovių rinkinys.
28. Asorti: marinuoti agurkėliai, marinuoti pomidoriukai, marinuoti svogūnėliai, marinuoti pievagrybiai.
29. Jautienos liežuvis su majonezu
30. Kiaulienos liežuvis su majonezu
31. Kepta višta su padažu
32. Kepti vištienos ketvirčiai su padažu
33. SŪRIŲ RINKINYS
34.
35.
36
Užpiltinės
1. Kiaulienos liežuvio.
2. Vištienos.
3. Su lašiša.
4. Su krevetėm.
Įdaryti pomidorai (puselė)
1. Karšto rūkymo skumbrė, fermentinis sūris, majonezas.
2. Pikantiškos salotos.
3. Kumpio ir sūrio salotos.
4. Krevečių salotos.
5. Tuno salotos
Įdaryti „čeri” pomidoriukai
1. Sūris „filadelfija”, krevetės, grietinė, krapai, alyvuogės, petražolės (20 vnt.).
Įdaryti kiaušiniai (puselė)
1. Pievagrybių įdaras.
2. Įdaryti avokado kremu
3. Įdaryti rūkyta lašiša
4.Putpelių kiaušiniai su krevetėmis, apkepta šonine ir padažu
5. Silkių įdaras
6. Šprotų įdaras
7. Džiovintos slyvos įdarytos graikiniais riešutais, tešloje
8. Midijos geldelėje įdarytos: krevetėmis, mėlynaisiais svogūnais, fermentiniu sūriu, garstyčiomis, majonezu ir baltuoju vynu
5. Antipicoli su salotomis rucola ir pomidorais (20 vnt). Kiaulienos file, špinatai, sūris „filadelfija”, riešutai, česnakas, svogūnų laiškai.
6. Fagotini su salotomis lollo rosso ir agurkais (20 vnt.). Jautienos file, sūris filadelfija, špinatai, riešutai, svogūnų laiškai, agurkai
7. Įdarytos krabų lazdelės. Krabų lazdelės, fermentinis sūris, česnakai, kiaušiniai, majonezas
8. Įdaryti pievagrybiai. Pievagrybiai, pomidorai, varškė, sviestas, kiaušiniai, žalumynai.
9. Įdarytos cukinijos. Cukinijos,šalto rūkymo kiaulienos šoninė, alyvuogės, fermentinis sūris, sviestas, žaluma.
10. Žuvies ruletai. Skorpijonžuvės file, rūkytas kumpis, druska, pipirai.
11.
Silkių užkandžiai
1. Su pievagrybiais.
2. Su baravykais.
3. Kaimiškai.
4. Tradiciškai.
5. Su obuolių salotomis.
6. Saldžiarūgščiame padaže. Silkės file, svogūnai, razinos, džiovintos slyvos, pomidorų padažas, aliejus, cukrus.
7. Silkės suktinukai”ROLMOPS” įdaryti: karnišonais, morkomis, mėlynaisiais svogūnais ir žaluma
8. Svogūnų „VALTELĖS” su raudonaisiais ikrais.
Raudonieji svogūnai, raudonieji ikrai, grietinė, krapai, sviestas, ruginė duonelė.
9. Sumuštinukai su lašiša.
10. Sumuštinukai su kiaušinių ir ančiousų salotomis.
11. Ruginės duonelės sumuštinukas su tunu ir vynuogėmis.
12. Duonelės su silkės salotomis.
13. Duonelės su tepamuoju sūreliu, rūkytu kumpiu, graikiniais riešutais, kriaušėmis ir žaluma
14. Kąsniukai su krevečių aptepu krevetėmis ir karnišonais
15. Kąsniukai su kiaušinių aptepu ir raudonaisiais ikrais.
16. Kąsniukai su vištienos salotomis ir alyvuogėmis.
17. Kąsniukai su kiaušinių ir rūkytos žuvies salotomis.
18. Pistacijų riešutėliai su dvejais sūriais ir spanguolėmis
19. Kąsniukas: tosteris, lašiša, salotos latuk, citrinų sultys, kapersai.
20. Saliamis įdarytas sūriu su „čeri” pomidoriukais
21.Karšto rūkymo kumpio suktinukai įdaryti: tunu, agurkais, kapersais, grietine, citrinos sultimis, majonezu
22. Vėrinukai su sūriu mocarelo, pomidoriukais čeri ir baziliku.
23. Suktinukai su krevetėmis. Krevetės, saldžiosios paprikos, porai, „Creme Bonjour” su krevetėmis, krapai, aitrus paprikų padažas, svogūnų laiškai.
24. Panevėžio file suktinukai įdaryti daržovėmis ant iešmelio.
25. Maži krepšeliai su raudonais ikrais.
26. Krepšeliai su lašiša ir sūrio – kremo įdaru.
27. Krepšeliai su krabų lazdelių ir naminių salotų įdaru.
28. Krepšeliai su kumpiu.
29. Krepšeliai su grybų salotomis.
30. Sloksniuotos tešlos bandelės su filadelfijos sūriu, lašiša, alyvuogėmis
31. Tešlos šaukštelis su ikrais ir avokadų kremu.
32. Karšto rūkymo šoninė įdaryta sūriu, alyvuogėm, migdolu riešutu.
33. Sloksniuotos tešlos bandelės su migdolais, alyvuogėmis ir padažu
34. Sloksniuotos tešlos bandelės su midijomis ir padažu
35. Krevetės sloksniuotoje tešloje su sezamu ir padažu
36. Krevetės džiuvėsėliuose ant jiešmelio su padažu
37. Delikatesinė užkandėlė ant krekerių: krekeriai, varškė, sviestas, graikiniai riešutai, česnakas, žalumynai
38. Traškios krevetės su padažu
39. Agurkų suktinukai su krevetėmis, filadelfijos ir fetos sūriais
40.
41. DATULĖS ĮDARYTOS FILADELFIJOS SŪRIU IR GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS SU MEDUMI
42. KARAMELIZUOTI ČERI POMIDORIUKAI SU SEZAMU
43. ŠALTO RŪKYMO KIAULIENOS ŠONINĖS SUKTINUKAI ĮDARYTI: 1.ANANASAIS, 2.SLYVOMIS, 3DATULĖMIS
44.
45.
46.
47.
48.
RENGINIŲ AKIMIRKOS
Švenčių akimirkos.
PAGRINDINĖ BANKETINĖ SALĖ
Jauki pagrindinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 90 žmonių banketo metu, ir iki 120 žmonių gedulingų pietų metu.
APATINĖ BANKETINĖ SALĖ
Klasikinė banketinė salė, kurioje banketo metu talpina iki 36 žmonių, furšeto metu iki 60 žmonių.
VIP SALĖ
Veidrodinė salė, kuri talpina iki 28 žmonių.

Kavinė VIS-A-VIS
Esame įsikūrę viename iš modernių Vilniaus rajonų Fabijoniškėse. Turime tris šiuolaikiškai įrengtas sales, barą, puikią virtuvę, kurioje darbuojasi tikri profesionalai (kavinę VMVT įvertino labai aukštu higienos ir švaros balu - 4-iais puodeliais), patogų privažiavimą, uždarą kiemą, automobilių stovėjimo aikštelę.